Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Sarıçam Belediyesi 5’nci Başkanlık turnuvası sona erdi

Sarıçam Belediyesi 5’nci Başkanlık turnuvası sona erdi

Şampiyon Kürkçüler Spor oldu

Sampiyon Kürkçüler Spor oldu

Baskan Uludag,” Spor her zaman kaynastirici ve bütünlestirici olmustur.”

Sariçam Belediyesi tarafindan ilçede bulunan 7 takimin katildigi ve geleneksel hale gelen  “5’nci Baskanlik Kupasi” futbol turnuvasi sona erdi. Finalde Baklali Spor’u 5-0 maglup eden Kürkçüler Spor sampiyon oldu.  Belediye Baskani Bilal Uludag,  sporda her zaman dostluk ve kardesligi ön planda tuttuklarini belirterek,”Turnuvada mücadele eden tüm takimlara kutluyor ve liglerinde basarili bir sezon geçirmelerini diliyorum. Spor her zaman kaynastirici ve bütünlestirici olmustur.” dedi.

Incirlik Stadindaki 5’nci Baskanlik Kupasi finaline Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag,  MHP Il Baskani Bünyamin Avci, MHP Ilçe Baskani Mustafa Kizilelma, ASKF Baskani Ahmet Bozan,  Adana Gençlik Spor Sube Müdürü Kadir Gül, Baklali Spor Kulübü Baskani Murat Mert, Kürkçüler Spor Kulübü Baskani Metin Eker, Incirlik Spor Kulübü Baskani Cumali Irmak, Kiliçli Spor Baskani Mustafa Aksoy, Suluca Spor Kulüp Baskani Sait Özcoskun, Belediye Baskan Yardimcilari Hasan Aydinli, Mustafa Pekel,  bazi daire müdürleri, kulüp yöneticileri, muhtarlar ile çok sayida sporsever katildi.

Bilal Uludag,” Lig öncesi yapilan ve ilçemizin 7 güzide kulübü Baklali, Suluca, Incirlik, Kiliçli, Kürkçüler, Sariçam Buruk ve Sariçam Belediye Spor’un katilimi ile gerçeklesen bu turnuva dostluk ve kaynasma adina çok güzel oldu. Ayni zamanda sporun dostluk, kardeslik ve baris oldugunu unutmayalim.  Gençlerimizi her zaman spora tesvik ediyoruz. Sariçam Belediyesi olarak spora her zaman destek verdik ve vermeye devam edecegiz. Turnuva Adana ve Sariçam Sporu adina faydali olmustur. Katilan takimlarimiza tesekkür ediyor, yeni sezonda liglerinde onlara basarilar diliyorum.”diye konustu.

KUPAYI BASKAN ULUDAG VERDI

Yapilan konusmalarin ardindan ise turnuvanin final karsilasmasina geçildi. Finalde ise Kürkçüler ve Baklali Spor arasinda oynandi. Karsilasmayi 2-1 kazanan Kürkçüler Spor 5’nci Baskanlik Futbol Turnuvasinin sampiyonu olurken,  Baklali Spor ikinci oldu.

Final karsilasmasi sonucunda yapilan törenle sampiyon olan Kürkçüler Spor’un kupasini Belediye Baskani Bilal Uludag verdi.  Ikinci olan Baklali Spor’un kupasini MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci verdi. Kupalarin yani sira takim sporcularina madalyalari Baskan Bilal Uludag, Bünyamin Avci, Ahmet Bozan ve Mustafa Kizilelma tarafindan takildi. Sariçam Spor Kulüpleri adina Baklali Spor Baskani Murat Mert,  Belediye Baskani Bilal Uludag’a katkilari nedeniyle plaket ve çiçek takdim etti.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli